Bardejovskí policajti chytili zlodejov.Ukradnutý stroj odniesol do zberných surovín.Dvaja zlodeji ukradli kábel pri železničnej trati.Zo zavlažovacích zariadení zmizli medené káble.

22.06.2010 Celý región

Bardejovskí policajti chytili zlodejov: Z prečinu krádeže obvinili včera bardejovskí policajti dvoch Bardejovčanov vo veku 15 a 16 rokov.
Dvojica mladistvých chlapcov ukradla 61 ročnému mužovi 25.5.2010 v čase okolo 17:30 h na autobusovej stanici v Bardejove igelitovú tašku. Muž prechádzal chodbou, ktorá spája vestibul stanice a podchod k jednotlivým nástupištiam. V pravej ruke mal tašku a v nej dennú tlač a peňaženku s peniazmi a osobnými dokladmi. Mladíci mu igelitovú tašku vytrhli zozadu a ušli s ňou preč. V podchode stanice z nej vybrali peňaženku a peniaze ostatné veci nechali na zemi. Celkovo tak okradnutému mužovi spôsobili škodu 159. - €. Oboch zlodejov stíha polícia na slobode.

Ukradnutý stroj odniesol do zberných surovín:
Humenskí policajti obvinili včera z prečinu krádeže 33 ročného muža z Humenného.
Obvinený muž v noci zo 17.6.2010 na 18.6.2010 ukradol z areálu istej humenskej firmy funkčný kovový stroj slúžiaci na výrobu LDP fólií. Ten následne odniesol do zberných surovín. Poškodenej firme vznikla škoda 26 555,13 €.

Dvaja zlodeji ukradli kábel pri železničnej trati:
Vranovský policajný vyšetrovateľ vzniesol včera obvinenie pre prečin poškodzovania a ohrozovania prevádzky všeobecne prospešného zariadenia dvom mužom (29 a 44 rokov) zo Sačurova, okr. Vranov n/Topľou.
Obvinení 3.5.2010 vo večerných hodinách ukradli zo stĺpov popri železničnej trati smer Vranov n/T. - Trebišov 100 m závesného dvanásť žilového medeného kábla. Nožom ho odrezali a následne opálili na otvorenom ohni. Získaný kov - meď potom odpredali v zberných surovinách. Krádežou ohrozili a prerušili prevádzku návestidla (predzvesti), ktoré slúži ako svetelné signalizačné zabezpečovacie zariadenie na zaistenie bezpečnej a plynulej vlakovej dopravy a spôsobili škodu 255,56 €. Obvinení sú stíhaní na slobode.

Zo zavlažovacích zariadení zmizli medené káble:
Kežmarskí policajti vyšetrujú od včera krádež medených káblov zo zavlažovacích zariadení vo veľkej Lomnici.
Zatiaľ neznámy páchateľ v noci z nedele na pondelok vošiel do areálu výskumného a šľachtiteľského ústavu. Na skleníku vypáčil a zdeformoval dve vnútorné zabezpečovacie kovové závory zadných dverí, ktoré otvoril a následne vošiel do skleníka. Odtiaľ z dvoch zavlažovacích zariadení odrezal 2 ks elektrického trojžilového medeného v celkovej dĺžke 100 m. Spôsobená škoda bola vyčíslená na 333. - €. Polícia začala trestné stíhanie vo veci pre prečin krádeže.
 

Vyberte región